Ko dođe na Marakanu protiv Mladosti može da osvoji auto

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 17:06

Ko dođe na Marakanu protiv Mladosti može da osvoji auto

Duel je na programu u subotu.

Utakmica Crvene zvezde protiv Mladosti, koja je zakazana za subotu 9. decembar od 16 časova je poslednja prilika za sve da učestvuju unagradnoj igri "Pronađi i odvezi" i osvoje automobil.

Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zvezdaši su kartice do sada prikupljali na mečevima protiv TSC-a (1. novembar) i Radnika (4. novembar), a isti zadatak očekuje navijače i na utakmici protiv lučanske Mladosti (9. decembra).  Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20.

Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš).

Svi učesnici mogu da se bolje upoznaju sa celokupnim pravilima i da ih pažljivo pročitaju OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.