Zvezda poziva klubove da ruše FSS: Podsećamo i Toleta da je najavio ostavku

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poziva klubove da ruše FSS: Podsećamo i Toleta da je najavio ostavku

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda održao je vanrednu sednicu, na kom je jedina tačka dnevnog reda bilo suđenje u Jelen superlige.

Zvezda se u nedelju uveče javnosti obratila zvaničnim saopštenjem u kom je oštro napadnut Fudbalski savez Srbije, a u ime Upravnog odbora istupio je član prof. dr Božidar Cerović.

"Pre godinu i po dana smo poveli inicijativu za smenu Karadžića. Kao gospodski klub, ponekad smo pristajali i na kompromise. To je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naša greška, jer su se problemi samo nagomilali, a ništa nije rešeno. Zato smatramo da je pravo vreme sada kada se završava sezona, da se izvrše promene u FSS. Zato ponovo pozivamo sve klubove da u skladu sa statutom izvršimo promene, podsećamo i Karadžića da je najavio ostavku na kraju sezone", rekao je Cerović.

uskoro opširnije...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda želi sa klubovima da ruši FSS: Pozivamo i Partizan u borbu protiv Toleta

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda održao je vanrednu sednicu, na kom je jedina tačka dnevnog reda bilo suđenje u Jelen superlige...Zvezda se u nedelju uveče javnosti obratila zvaničnim saopštenjem u kom je oštro napadnut Fudbalski savez Srbije, a u ime Upravnog odbora istupio je član...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.