Zvezda poziva: Kupi barjak, budi human i proslavi titulu

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 13:09

Zvezda poziva: Kupi barjak, budi human i proslavi titulu

FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će se i ove sezone na proslavi 34. titule šampiona države vijoriti crveno-beli barjaci na stadionu “Rajko Mitić”.

Zvezda dočekuje Novi Pazar 28. maja u 19 časova, a barjaci će se prodavati u Red Star šopu, kao i na štandovima oko stadiona, cena je 500 dinara, a deo sredstava će biti uplaćen za infuzore na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

"Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo proslave šeste uzastopne titule u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara, izrađeni su po motivima našeg kluba i uvereni smo da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvezdaša u ličnoj kolekciji. Naš klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje", navodi se na sajtu Zvezde.

"Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Ujedno, biće to prilika da se na najbolji mogući način proslavi 34. titula, a nadamo se, i treća uzastopna dupla kruna, što će ovu generaciju učiniti veličanstvenom", dodaje se.

Ulaz na stadion "Rajko Mitić" je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.