Zvezda ponovo traži titulu iz 1946.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo traži titulu iz 1946.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.

"Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupština FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda podnet FSS-u 17. januara 2017 godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 1946. godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera", rekao je Terzić.

U zahtevu smo naveli sve činjenice koje nedvosmisleno ukazuju na to da je Crvena zvezda osvajač šampionske titule te 1946. godine, naveo je on.

"Isti zahtev smo podneli i sada, odnosno 7. marta ove godine. U tom smislu tražimo da Skupština danas donese odluku i izda nalog nadležnim organima FSS-a tj. pravnoj komisiji FSS-a, a u slučaju potrebe i drugim organima, da u primerenom roku daju svoje mišljenje o ovoj inicijativi, a nakon čega bi skupština FSS-a na svojoj sledećoj redovnoj sednici donela i svoju definitivnu odluku o istoj, a u skladu sa našim zahtevom i dobijenim mišljenjem od strane nadležnih organa FSS", rekao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TERZIĆ NA SKUPŠTINI FSS: Priznajte Crvenoj zvezdi titulu iz 1946. godine! Evo šta je na to rekao Kokeza

Izvor: Kurir, 17.Mar.2019

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je danas na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.