Zvezda pobedila Čukarički u poslednjoj utakmici ove godine u Super ligi

Izvor: Beta, 15.Dec.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedila Čukarički u poslednjoj utakmici ove godine u Super ligi

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Čukarički sa 3:1, u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije.Pobedu Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" doneli su Milan Pavkov u 72. i Aleksa Vukanović u 88. minutu.Prethodno je Nemanja Milunović u drugom minutu doveo Zvezdu u prednost, a u 24. je izjednačio Luka Stojanović, koji je udarcem sa pola terena lobovao Milana Borjana.Zvezda je nakon 20. kola prva na tabeli sa 55 bodova, 11 više od drugoplasiranog Partizana.Sledi Vojvodina sa 42, dok Čukarički ima 40 i zauzima četvrto mesto na tabeli srpskog prvenstva.Super liga Srbije trebalo bi da se nastavi u februaru.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvezda proslavila jesenju titulu: Crveno-beli srušili Čukarički

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019

Crveno-beli na svom stadionu čekaju gradskog rivala, u poslednjem superligaškom meču u 2019. godini Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Čukarički sa 3:1, u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije.Pobedu Zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" doneli su Milan Pavkov...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.