Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda platila Riversa 40.000 dolara

Sklapaju se poslednje kockice za transfer Kej Si Riversa u Crvenu zvezdu. Američki bek je doputovao u Beograd, gde će biti podvrgnut lekarskim pregledima, a potom bi trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom do kraja godine. Jeste Rivers bio uzdružan na surčinskom aerodromu, ali poslednje informacije iz Italije govore da je posao završen. P...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA PLATILA OBEŠTEĆENJE ZA RIVERSA: Amerikanac stigao u Beograd, čeka se potpis

Izvor: Kurir, 10.Feb.2019

Bivši košarkaš Panatinaikosa, Real Madrida, Bajern Minhena, Himkija, Lokomotive Kubanj Kej Si Rivers sleteo je u Beograd i očekuje se da potpiše za Crvenu zvezdu.

Nastavak na Kurir...

PONEDELJAK DAN D: Zvezda čeka lekare, pa potpis Riversa

Izvor: Kurir, 10.Feb.2019

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem u kojem je potvrđeno da se američki košarkaš Kej Si Rivers nalazi u Beogradu na lekarskim pregledima i da će, ukoliko sve bude u najboljem redu potpisati ugovor sa šampionom Srbije do kraja sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.