Zvezda odradila prvi trening u Letoniji (VIDEO)

Izvor: B92, 10.Jul.2018, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odradila prvi trening u Letoniji (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su, na stadionu letonske Rige, trening pred prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni.

Crveno-beli će, u sredu od 18 sati, igrati protiv letonskog Spartaksa iz Jurmale u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Zagrevanje, brza dodavanja na dvadeset metara, igranje na dva gola dvaput po osam minuta i dobro raspoloženje obeležili su poslednju šansu za privikavanje na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pred početak kvalifkacija za LŠ.

Novajlije još uvek nisu u željenoj formi, što je na konferenciji pred trening potvrdio i trener Zvezde Vladan Milojević.

To se primećivalo kod Ebisilija jer se na treningu brzo umorio, ali je jasno i da ima tehniku da dobrom varkom telom izbaci protivnika iz igre.

S druge strane, Stojiljković se dobro ubacivao u sredinu i pokazao agresivnost i želju da se nametne. Joveljić se nije libio da oproba šut sa distance, a čini se da se i Ben snalazi u Milojevićevom sistemu.

Dobra stvar je što su bitni igrači iz prošle sezone ostali deo sastava koji će u sredu konkurisati za startnih 11.

Odbrana je ostala gotovo netaknuta pa su tu Savić, Stojković, Babić i Rodić, na zadnjem veznom je ostao Jovičić, tu je Krstičić, a krilo će gotovo izvesno biti povereno Radonjiću. Novi igrači su željni dokazivanja, pa će naročito zanimljivo biti koja će kombinacija biti u napadu sad kad Pešić nije tu.

Sam Milojević je istakao da još uvek ne zna sastav, ali i da neće da kalkuliše, pa će najspremnija i najbolja postava započeti novi evro-ciklus.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.