SKLAPAJU SE KOCKICE ZA SPARTAKS: Milojević OTVORENO o igračima i OČEKIVANJIMA u Letoniji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2018, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKLAPAJU SE KOCKICE ZA SPARTAKS: Milojević OTVORENO o igračima i OČEKIVANJIMA u Letoniji (FOTO)

Zvezda startuje u Evropi.

Od izveštača iz Letonije - Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju prvi meč kvalifikacija za Ligu sampiona. Trener Vladan Milojević otkrio je da njegov tim ima najveće ambicije, kako u ovom meču, tako i u beogradskom revanšu.

DA LI STE OČEKIVALI OVAKAV OBRT? Pala odluka o TRANSFERU Ronalda (FOTO)

NAPAD OD PRVOG MINUTA: Ovo je startnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 11 Zvezde za Spartaks

- Nadam se da ćemo se dugo druziti sto se tice evropskih utakmica. Ne znam sta bih novo mogao da kazem.. Ovo je nova sezona, prosla je Liga evrope, sada igramo protiv ekipe koja ono bar malo sto smo videli trkacki dosta dobra. Imaju svoj nacin igre. Ekipa je za respekt tako da ja i moji igraci respektujemo svaki klub pa i Spartaks. Očekuju nas dve dobre utakmice. Izlazimo iz pripremnog perioda... Ono su bile prijateljske utakmice, a Spartaks je u punoj takmicarskoj sezoni i tu su u prednosti. Dacemo sve od sebe da budemo koncentrisani i maksimalno motivisani za ovu utakmicu- istakao je Milojević

Strateg Zvezde se potom osvrnuo i na trenutno raspoloženje igrača, kada je mantalna zrelost u pitanju.

- Mislim da smo se malo pomerili. Ili si najbolji ili najgori. Voleo bih da možemo da se promenimo to je negativno razmišljanje, pokusavam igracima da objasnim da je teren jedini merilo. Od mene nikad necete nista cuti, volim da radim i treniram, i to prenesem na igrace- rekao je Milojević odgovarajući na pitanje o tome da ga nerviraju slične ekipe kao što je Florijana od prošle sezone, dok ga Spartaks podsećan upravo na njih.

Crvena zvezda je ostala i bez golgetera Aleksandara Pešića, a Milojević je o tome rekao sledeće:

- Na pocetku sezone rekao sam da je ovo ziv prelazni rok i da je sve moguce. Imamo napadaca i planski se spremamo. Pesic je imao dozvolu, reagovali smo dovodjenjem drugih igraca da ne budemo zateceni. To su trenuci i minuti... Ne mozete da razmisljate o tome, gledam samo na sutrasnju utakmicu. Uvek mora da postoji plan a b i c. Prilagodicemo se na nastalu situaciju- ističe Zvezdin terner.

Bilo je reči o novajlijama (Degenek), kao i reprezentativcima Srbije Radonjiću i Rodiću i njihovom eventualnom nastupu na sutrašnjem meču.

- Videcemo sutra. U svakom slucaju to su igraci koji su predstavljali Zvezdu na Mondijalu. Po svim parametrima pokazali zavidnu fizicku pripremljenost. Trebali su da imaju malo više odmora jer su zasluzili, imali su dovoljno vremena za to, u nekom razgovoru oni su trazili sto pre da se ukljuce. Vredno su trenirali tako da ćemo videti u kakvoj su situaciji i da li ce konkurisati za meč sa Letoncima - rekao je Milojevic o trojici reprezentativaca.

Utakmica između Zvezde i Spartaksa na programu je u sredu od 18 časova.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Prošle godine Liga Evrope, a ove Liga šampiona

Izvor: B92, 10.Jul.2018

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, obratio se novinarama u Letoniji pred start kvalifikacija za Ligu šampiona...“Nadam se da ćemo se družiti dugo što se tiče evropskih utakmica. Ne znam šta bih mogao da vam kažem od kraja prvenstva i onog gde smo stali. Nova sezona i novo takmičenje,...

Nastavak na B92...

Zvezda trenirala 45 minuta: Milojević sakrio startnu postavu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2018

              (od izveštača MOZZART SPORTA iz Letonije) Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening od 45 minuta na stadionu Skonta u Rigi. Njega su obeležili dobra atmosfera, ali i situaciona igra između dve podeljene ekipe, pa je u brzom ritmu na najbolji način prevaziđen dan koji je protekao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Da li je ovo još jedan problem za četu Vladana Milojevića? (foto)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018

Crvena zvezda u sredu od 18 časova igra prvu zvaničnu utakmicu ove sezone...Spartaks iz Jurmale je prvi protivnik Crvene zvezde ove sezone i to u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Prvi meč igra se u sredu od 18 časova, a igrači našeg šampiona su odradili juče jedan trening koji je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.