Zvezda odgovorila Partizanu: Hvala na ulaznicama, ali ne hvala

Izvor: RTS, 15.Nov.2019, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odgovorila Partizanu: Hvala na ulaznicama, ali ne hvala

Košarkaški klub Crvena zvezda odbila je 1.000 ulaznica koje joj je ponudio KK Partizan pred nedeljni derbi, pozivajući se na propozicije takmičenja u ABA ligi.
Partizan je domaćin prvog košarkaškog derbija u sezoni, koji se u nedelju igra u Štark areni, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvenoj zvezdi ponudio kontigent od 1.000 karata za gostujuće navijače.
Zvezda se zahvalila rivalu, ali odbila ponudu pošto na Malom Kalemegdanu smatraju da to nije u skladu sa propozicijama takmičenja u ABA ligi.
"KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1.000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7. kola ABA lige jtd. Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige. Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi  'da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice'", navodi se u Zvezdinom saopštenju.
Zvezda dodaje da ne može da utiče na odluku crno-belih da li će te ulaznice pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je namenio navijačima crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda odbila karte za derbi

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2019

Košarkaški klub Crvena zvezda odbio je od Partizana kontingent od 1.000 karata za svoje navijače u derbiju ABA lige pozivajući se na propozicije takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

KKCZ: Hvala Partizanu na ponudi

Izvor: B92, 16.Nov.2019, 01:10

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio saopštenjem uoči utakmice sa Partizanom koja je na programu u nedelju u okviru ABA lige...Saopštenje prenosimo u celosti i bez redakcijskih izmena...“KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.