Zvezda odgovorila Partizanu: Hvala na ulaznicama, ali ne hvala

Košarkaški klub Crvena zvezda odbila je 1.000 ulaznica koje joj je ponudio KK Partizan pred nedeljni derbi, pozivajući se na propozicije takmičenja u ABA ligi.

Partizan je domaćin prvog košarkaškog derbija u sezoni, koji se u nedelju igra u Štark areni, pa je Crvenoj zvezdi ponudio kontigent od 1.000 karata za gostujuće navijače.

Zvezda se zahvalila rivalu, ali odbila ponudu pošto na Malom Kalemegdanu smatraju da to nije u skladu sa propozicijama takmičenja u ABA ligi.

"KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se KK Partizan NIS na ponudi da se preko našeg kluba odvija prodaja kontigenta od 1.000 ulaznica koje su namenjene za navijače Crvene zvezde za nedeljnu utakmicu 7. kola ABA lige jtd. Međutim, ovom prilikom ističemo da ne možemo da učestvujemo u prodaji, niti kupovini ovih karata, jer bi time prekršili osnovne i najvažnije propozicije ABA lige. Naše sportske rivale podsećamo ovom prilikom da smo zajednički, i jednoglasno izglasali na Skupštini ABA lige tokom leta i član 3.10 propozicija u kome se jasno navodi  'da se svim klubovima ABA lige zabranjuje organizovano vođenje navijača na gostujuće utakmice'", navodi se u Zvezdinom saopštenju.

Zvezda dodaje da ne može da utiče na odluku crno-belih da li će te ulaznice pustiti u slobodnu prodaju ili ne, za sektor koji je namenio navijačima crveno-belih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво