Zvezda odbila još jednu ponudu?!

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2020, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odbila još jednu ponudu?!

Posle Marinovog transfera nikako da stigne ''ona prava''...

Crvena zvezda i dalje nije završila prelazni rok, bar kada su potencijalni odlasci u pitanju.

Pre nekoliko dana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je najavio mogućnost odlaska nekog od standardnih prvotimaca do kraja zimske pijace, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali se za sada ništa ne dešava.

Odnosno, dešava se, ali ne na način kako bi to na ''Marakani'' želeli.

Podsetimo, tokom vikenda bila je aktuelna informacija da je Zvezda odbila ponudu za Ričmonda Boaćija, koja nije dostigla minimalno željenih 2.5 miliona evra, pa i dalje traje neizvesnost oko odlaska napadača iz Gane.

Novu informaciju o odbijenim ponudama novinarima je u Beleku otkrio i krilni fudbaler Veljko Simić.

''Kao što je Terzić jednom rekao, naši koferi su spakovani. Postoji mogućnost odlaska, ali sam zadovoljan i srećan u Zvezdi i fokusiran sam na prolećnu sezonu.







Bilo je nekih ponuda, jedna je došla u klub i kako sam čuo odbijena je.







Kad bih išao u inostranstrvo, voleo bih da igram u Španiji ili Nemačkoj, u nekoj ligi koja je više fokusirana na ofanzivce'', objašnjava Simić, a prenosi ''Telegraf''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.