Zvezda odbacila optužbe Federbeta

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odbacila optužbe "Federbeta"

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da "sa gnušanjem odbacuje insinuacije međunarodne organizacije 'Federbet'" za nameštanje prijateljske utakmice sa ruskim drugoligašem Volgarom (3:3) na Kipru.

Pomenuta neprofitna organizacija je na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Fejsbuk stranici postavila reportažu sa utakmice Zvezde i Volgara, zajedno sa kvotama koje su bile pre i za vreme utakmice, i navela ih kao razlog za sumnju.
Utakmica je odigrana 11. februara i završena je nerešeno, rezultatom 3:3.
"Fudbalski klub Crvena zvezda sa gnušanjem odbacuje insinuacije koje je međunarodna neprofitna organizacija 'Federbet' emitovala na svojim društvenim mrežama. Sramotno je i potpuno neosnovano da se naš klub dovodi u kontekst bez ijednog validnog argumenta, a izgleda samo sa ciljem da se diskredituje", navodi se između ostalog u saopštenju najtrofejnijeg srpskog kluba, kako prenosi agencija Beta.
Zvezda je pozvala srpske medije da "ne nasedaju na ovakve provokacije plasirane od ko zna koga" i da ne daju prostor "zluradim i neargumentovanim objavama", dodajući da se više neće oglašavati na tu temu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.