Zvezda: Sramni navodi Federbeta

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Sramni navodi Federbeta

Fudbalski klub Crvena zvezda saopstio je da sa odbacuje insinuacije koje je neprofitna organizacija "Federbet" objavila na društvenim mrežama o tome kako je prijateljski meč sa ruskim Volgarom 3:3 na Kipru sumnjiv zbog navodnog pada kvote na 3+ u jednoj ruskoj kladionici.

"Sramotno je i potpuno neosnovano da se naaa klub dovodi u negativan kontekst, bez ijednog validnog argumenta, a izgleda samo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ciljem da se diskredituje. Pomenuta organizacija koja želi da se predstavi kao ozbiljna i koja se bavi vrlo osetljivim poslom kao što su nelegalne radnje u fudbalu dozvoljava sebi da iznosi insinuacije po principu "zaista čudno", istice sa u saopštenju srpskog šampiona.

"Potpuno je neprofesionalno i neodgovorno od organizacije koja se postavlja kao borac za integritet fudbala jer ga upravo time narušava. Zbog svega navedenog želimo da pozovemo i srpske medije da ne nasedaju na ovakve provokacije plasirane od ko zna koga i daju prostor zluradim i neargumentovanim objavama organizacije koja pretenduje da radi ozbiljan posao. Ujedno ovo je jedino i poslednje obraćasnje FK Crvena zvezda na ovu temu", poručuju iz Ljutice Bogdana 1.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.