Izvor: Piplmetar.rs, 15.Nov.2023, 01:30

Zvezda oborila sopstveni ovosezonski rekord u „Areni“, da li je i Partizanov?

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su u utorak uveče najbolju partiju u prethodnih nekoliko sezona u Evroligi.
Navijači crveno-belih imali su prilike da uživaju u atraktivnoj predstavi izabranika Janisa Sferopulosa koji su do kolena potukli Fenerbahče i tako su sada, pred gostovanje u dvorani „Mira i prijateljstva“ došli do skora od tri pobede i pet poraza.
Velikih „+31“ upriličeno je i najboljom posetom u „Štark areni“ kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Crvena zvezda domaćin evroligaških utakmica u ovoj sezoni, budući da je prema zvaničnim podacima Evrolige bilo prisutno 19.637 navijača. Prethodno je susret sa Monakom doveo najviše publike – 19.123 čoveka.
Ali, ovosezonski rekord u evroligaškim utakmicama „Štark arene“ ipak drži Partizan koji je prošlog četvrtka, takođe protiv Fenerbahčea, imao podršku 20.058 navijača. I drugo mesto pripada Partizanu jer je na derbiju bilo 19.984 osobe.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.