Zvezda o Jovanoviću u ponedeljak

Izvor: B92, 14.Apr.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda o Jovanoviću u ponedeljak

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je da će se o statusu Milana Jovanovića sve znati u ponedeljak.

Tada će trener crveno-belih' Rikardu sa Pintu razgovarati sa Jovanovićem, a takođe će se o tom slučaju diskutovati i na sednici Upravnog odbora.

Može da se desi da trener nađe zajednički jezik sa Jovanovićem i ako se to desi uprava mora da donese odluku kako će ga kazniti. Može isto tako da se desi da ga trener više ne vidi u ekipi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onda je sve samo na upravi”, rekao je Stojadinović.

Jovanović je uhapšen u subotu rano ujutro zbog remećenja javnog reda i mira i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti. Fudbaler Zvezde je prvo flašom razbio šoferšajbnu jednog automobila, a potom i udario policajca koji je došao da interveniše. Protiv fudbalera potom je podneta krivična prijava za napad na policajca, kao i prekršajna za ometanje javnog reda i mira.

Postoje dva moguća scenarija što se tiče sudbine Jovanovića. Treba razgraničiti sportsku i disciplinsku priču. On je povodom ovoga narušio klupsku disciplinu, to jest uprava će odlučiti kako će ga kazniti”, naglasio je Stojadinović, “Stav Sa Pintua je da ne donosi odluke dok ne popriča sa Jovanovićem. Čuo sam se sa Milanom, on je otišao u Čačak, u ponedeljak se vraća i u 16 časova će razgovarati u četiri oka sa trenerom, posle čega će mi Sa Pintu saopštiti odluku”.

Mladi napadač ‘crveno-belih’ Stefan Mihajlović samoinicijativno je napustio trening u petak, a Sa Pintu je posle toga rekao da više na njega neće računati.

Trener je sve rekao, on na Mihajlovića ne računa, izričita je trenerova volja da ga više ne vidi u svlačionici. Uopšte ne želim da se uključujem u eventualnu polemiku sa nekim oko toga”, naveo je sportski direktor Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.