Fudbaler Crvene zvezde napao policajca!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Crvene zvezde napao policajca!

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jovanović uhapšen je rano jutros zbog remećenja javnog reda i mira i ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti, ali se ostali detalji prilično razlikuju.

Agenciji Beta je u MUP-u rečeno da je patrola došla da interveniše jer je Jovanović u blizini policijske stanice na Novom Beogradu flašom razbijao šoferšajbnu automobila.

Prema navodima iz policije, fudbaler je vikao i psovao, a tada je došla interventna jedinica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da pomogne i Jovanović je tada navodno udario jednog policajca iz te jedinice. MUP poseduje uverenje sa Maksilofacijalne klinike da je njenom pripadniku naneta lakša telesna povreda.

Policijski sindikat je saopštio da je Jovanović bio pijan. Fudbaler je odveden na obradu gde je ostao do kasno popodne. Agenciji Beta je iz nezvaničnih izvora rečeno da je Jovanović flašom udarao u šoferšajbnu svog automobila, kao i da nije udario policajca.

Beti je u policiji rečeno da je on još "na obradi", dok drugi izvori navode da je oko 14.30 pušten. Protiv Jovanovića će sigurno biti podneta prijava za remećenje javnog reda i mira, kao i za delo ometanja službenog lica u obavljanju dužnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novi incidenti sa Jovanovićem: Štoper Zvezde u pritvoru zbog napada na policajca!

Izvor: Blic, 13.Apr.2013

Inerventna ekipa policije je u noći između petka i subote u Bulevaru Mihajla Pupina privela fudbalera Crvene zvezde Milana Jovanovića zbog napada na policajca u lokalu "Tako je suđeno", saznaje "Alo"...Fudbaler koji je zimus vraćen sa priprema Zvezde zbog incidenata koje je u hotelu napravio pod...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.