Zvezda ne zna sa Napretkom, Čarapani odneli bod! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne zna sa Napretkom, "Čarapani" odneli bod! (video)

Drugi put u tekućoj sezoni Crvena zvezda bez pobede u duelu sa kruševačkim Napretkom. Gosti defanzivnim pristupom i golom u nadoknadi stigli do željenog boda na "Marakani".

Poslednja utakmica 27. kola Super lige Srbije odigrana je na stadionu "Rajko Mitić" gde je aktuelni lider domaćeg šampionata ugostio ekipu kruševačkog Napretka.

Crvena zvezda nije uspela da se revanšira ekipi Milorada Kosanovića za poraz iz prvog dela sezone, pošto je Napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras uspeo da odnese bod sa najvećeg srpskog stadiona.

Meč na stadionu "Rajko Mitić" završen je rezultatom 1:1 (0:0), a gosti su do boda stigli u prvom minutu sudijske nadoknade golom Nikole Eskića.

Crvena zvezda:
Borjan - Stojković, Savić (od 76' Frimpong), Le Talek, Rodić - Račić (od 84' Jovičić), Krstičić - Milijaš, Milić (od 58' Adžić), Radonjić - Pešić;

Napredak: Petrović - Boranijašević, Simonović, Veškovac, Petrović - Kostić, Eskić - Vulić, Ndiaje, Vukanović - Nikolić (od 83' Rušević);

Ekipa kruševačkog Napretka prikazala se u dobrom svetlu tokom večerašnje utakmice iako se mora priznati da su gosti stigli na najeveći srpski stadion sa idejom da iz defanzive naprave rezultat.

Takav pristup isplatio se Napretku u prvom poluvremenu. Da nije bilo greške Eskića u 11. minutu i pokušaja Aleksandra Pešića iz kaznenog prostora svi Zvezdini pokušaji sveli bi se na udarce sa distance koji nisu zadavali probleme Nikoli Petroviću.

Osim izblokiranog udarca Aleksandra Pešića sa samog starta utakmice najopasniji pokušaj domaćih predstavljao je projektil Nenada Krstičića iz 38. minuta. Dobro postavljeni Petrović odlično je reagovao u pomenutoj situaciji i sačuvao mrežu, a upravo je golman Napretka bio najzapaženija figura u gostujućem timu tokom prvog dela.

Napredak je u prvih 45 minuta napravio tek nekoliko izleta na protivničku polovinu a najbolje pokušaje imali su Aleksa Vukanović i Miroljub Kostić.

Nastavak je doneo identičnu sliku na terenu. Crvena zvezda je imala posed lopte i pokušavala da iz organizovanih akcija stvori priliku za postizanje gola.

Posle serije kornera lopta se od defanzivnog bloka odbija na ivicu kaznenog prostora gde je Nenad Krstičić bio spreman i snažno po zemlji poslao istu kroz "šumu nogu" u donji levi ugao Petrovićevog gola.

Kako je vreme odmicalo Napredak je počeo sve više da se otvara i da traži priliku za izjednačenje. Eskićev pokušaj sredinom drugog dela predstavljao je najavu za ono što će se desiti u završnoj fazi meča.

Crvena zvezda je u sam finiš ušla bez povređenog Vujadina Savića koji je zaradio povredu butnog mišića, a Abraham Frimpong je zamenio novopečenog reprezentativca Srbije.

Gosti su najpre u 90. minutu pogodili stativu, a može biti da je u toj situaciji Milan Rodić igrao rukom. Nedugo zatim stiže kazna za domaće.

Baš kao i u prvoj utakmici koju su dva kluba odigrala prošle jeseni u Kruševcu Napredak stiže do gola u nadoknadi a strelac je bio Nikola Eskić.

Crvena zvezda nakon remija sa Napretkom više nema 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan već 12 što je i dalje ogromna bodovna razlika bez obzira na to što sledi i deljenje bodova pred start plej-ofa.





Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosan opet sapleo Zvezdu - Eskić za bod Kruševljana u 91. minutu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Mar.2018

Kosanov Napredak ima, lek ili čaroban napitak za Crvenu zvezdu! Jesenas su lidera Superlige porazili pod Bagdalom, a večeras su navijačima i igračima srpskog vicešampiona servirali remi! I to na bolan način u 91. minutu. Bilo je u toj akciji Čarapana i pogotku Eskića mnogo simbolike i još više...

Nastavak na MozzartSport.com...

MLADOST POKAZALA NOVO LICE, GRANITNA ODBRANA I EFIKASAN NAPAD

Izvor: Radio Dunav, 12.Mar.2018, 08:36

Već na startu prolećnog dela prvenstva Vojvođanske lige, fudbaleri OFK Mladosti su najavili jednu novu epizodu u igrama tima ove sezone. U prilog tome stižu prvi prolećni bodovi sa gostovanja. Nakon jesenjeg dela, koji je po rezultatima bio jedan od najgorih u istoriji kluba, već prva utakmica...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.