Zvezda ne staje - raspituje se i za Hilijarda

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 15:17

Zvezda ne staje - raspituje se i za Hilijarda

Grčki novinar (Talkbasket) Hristos Harpidis kaže da se Crvena zvezda raspituje za Daruna Hilijarda koji je u nedelju zvanično raskinuo saradnju sa Makabijem.

Zvezda je u toku dana ozvaničila saradnju sa Šabazom Nejpirom (31), ugovor je sklopljen na dve godine, ali tu nije kraj za pojačanja na Malom Kalamegdanu.

I dalje se u klubu nadaju pozitivnom signalu od Mirotića, na vezi su sa Šengelijom, a prati se i ostatak tržišta istovremeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Harpidis ima saznanja da je Hilijard rešenje za roster ako Zvezda ne realizuje, kako ovaj grčki novinar kaže, još jednu "bombu" na toj poziciji.

Hilijard bi, isto tako, bio važno pojačanje jer se radi o iskusnom košgeteru iza kojeg je niz dobrih evroligaških sezona.

Pre Makabija, igrao je za Bajern, CSKA, Baskoniju...

Videćemo da li će Zvezda biti njegova naredna stanica u karijeri.

Crveno-beli su za narednu sezonu pojačali tim osmoricom igrača.

Na Mali Kalemegdan su stigli, a neki se i vratili: Dejan Davidovac, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Rokas Giedraitis, Džoel Bolomboj, Majk Tobi i Šabaz Nejpir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.