Zvezda ne staje: Sutra potpisuje Plavšićev dvojnik! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne staje: Sutra potpisuje Plavšićev dvojnik! (VIDEO)

Crveno-beli konačno izdejstvovali transfer Damjana Gojkova iz OFK Beograda

Navijači grozničavo čekaju iskusnog štopera, priča se da će do polaska za Kazahstan biti finiširan transfer Milana Rodića, ali tu nije kraj aktivnostima sportskog sektora Crvene zvezde. Iako žele da slože, koliko je to moguće, tim za duel protiv Irtiša odgovorni sa Marakane misle na budućnosti. Otuda su nastavili da pune magacin kvalitetnom robom iz Srbije.

Prema saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << MOZZART Sporta sutra će četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom da potpiše jedan od najtalentovanijih igrača u zemlji rođenih 1998.godine Damjan Gojkov.

On je igrački porastao u OFK Beogradu, poslednje dve godine je bio član prvog tima, tako da ima ozbiljno iskustvo kada je reč o seniorskom fudbalu. Široj javnosti upao je za oku tokom igranja za Romantičare u Superligi. U toj sezoni skupio je 16 utakmica.

Crvena zvezda je ranije iz OFK Beograda dovela Uroša Račića i Veljka Nikolića. Još tada je Gojkov označen kao vrlo interesantan igrač koga treba držati na oku. Reč je o univerzalnom vezisti koji može da igra na više pozicija u manveru. Pojedinci na Marakani smatraju da Gojkov najviše može da pruži kao zadnji vezni, posebno kada je uparen sa višim i snažnijim fudbalerom kakav je, primera radi, Uroš Račić.

Po konstituciji i brzini Damjan Gojkov najviše podseća na Srđana Plavšića. Visok je samo 168 centimetara, ali može da se pohvali lakim korakom i brzinskim sposobnostima. U prethodnom ciklusu bio je standardan član omladinske selekcije Srbije koja pod komandom Milana Obradovića nije uspela da se plasira na Prvenstvo Evrope u Gruziji.

Zbog jake konkurencije, kao i potrebnog kontinuiteta kada je seniorski fudbal u pitanju, Crvena zvezda će Damjana Gojkova proslediti na dvojnu registraciju u Bežaniju. Ali biće jedan od igrača u koga će čelnici i sportski sektor Crvene zvezde ulagati. U toj grupi snaga koje dolaze su, između ostalih, Dejan Joveljić, braća Ilić, Veljko Nikolić. Od sutra i Damjan Gojkov.

Pogledajte neke od poteza Damjana Gojkova.





(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.