Zvezda ne da Adija za 600.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ne da Adija za 600.000 evra


Li Adi može da ide iz Crvene zvezde, ali ne za 600.000 evra. Nema trener Robert Prosinečki reprezentativca Gane u planovima za sledeću sezonu, ali ni rukovodstvo kluba nameru da ga prepusti drugom klubu za manju vrednost u odnosu na kvalitet.
Adi je bio ponuđen zagrebačkom Dinamu, ali je preskup >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << hrvatskom šampionu i nije se pokazao u dobrom svetlu na utakmicama pred očima direktora Zorana Mamića. Interesovanje je pokazao i Hofenhajm, ali se ni bundesligašu ne dopada obeštećenje od oko dva miliona evra.
Kad bi svako preduzeće moglo da proda proizvod po duplo većoj ceni od nabavne, gde bi nam bio kraj... – prokomentarisao je Goran Milovanović, menadžer tamnoputog defanzivca, uz napomenu da je Adi stigao u Beograd za 300.000 evra.
Prosinečki je izjavio da nema nameru da „prevaspitava“ Adija, već da bi on trebalo da se prilagodi Crvenoj zvezdi.
Vidim da trener ne računa na njega. Jedina je istina da nema ponuda za Adija – dodao je Milovanović.
Situacija sa Adijem inspiriše Prosinečkog da upotrebi maksimum autoriteta i strpljenja u pregovorima sa Ivicom Dragutinovićem, kako bi u bivšem reprezentativcu dobio uzdanicu u defanzivnom bedemu.










Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda: Adi za 600.000? Ne budite smešni

Izvor: S media, 11.Jun.2011

Defanzivac Crvene zvezde, Li Adi, još uvek je zvanično igrač crveno-belih, iako je trener Robert Prosinečki najavio da u narednoj sezoni ne računa na njega. ..Iako je reprezentativac Gane nuđen zagrebačkom Dinamu, obeštećenje je previsoko čak i za Zdravka Mamića koji nije bio zadovoljan Adijevim...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.