Zvezda našla zamenu za Vijeiru: Stiže kolumbijski Anđeo golova! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla zamenu za Vijeiru: Stiže kolumbijski Anđeo golova! (VIDEO)

Crvena zvezda u poodmakloj fazi pregovora sa Migelom Muriljom, napadačem slavnog Penjarola

Portugalci su preselili Uga Vijeiru u Olimpik iz Marselja, na Marakani su to kategorično demantovali, ali su uveliko počeli da traže adekvatnu zamenu za drugog strelaca Superlige! Crvena zvezda je u poodmakloj fazi pregovora sa jednim od najtalentovanijih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kolumbijskih napadača Migelom Muriljom, saznaje MOZZART Sport.

Momak koji nosi nadimak Anđeo golova trenutno brani boje slavnog Penjarola iz Montevidea, gde igra kao pozajmljeni fudbaler Depotiva iz Kalija. Upravo je potencijalno pojačanje Crvene zvezde imalo veliku ulogu u osvajanju šampionskog pehara koji je ove sezone završio u trofejnoj sali Penjarola. Na 11 mečeva postigao je sedam golova.

Ugo Vijeira u Marselju! Zvezdi do 2.000.000 evra

Prema informacijama MOZZART Sporta Muriljo bi došao u Crvenu zvezdu kao pozajmljen igrač, a navodno srpski šampion bi imao prvenstvo otkupa. Penjarol je njegovu pozajmicu od Deportivo Kalija platio 200.000 dolara uz opciju da može da ga otkupi za dva miliona.

Na Marakani su ozbiljno skautirali potencijal mladog Kolumbijca i došli do zaključka da bi Muriljo predstavljao kapitalno pojačanje za evropske kvalifikacije. Reč je o autentičnom centralnom napadaču kojeg pred suparničkim golom „hoće lopta“. Visok je 184 centimetara i na dostupnim video-klipovima deluje kao izuzetno snažan fudbaler. Ipak, najjača referenca mu je to što ga, kao što smo napisali, „hoće lopta“ i što je sposoban da polušansu pretvori u gol. A to je Crvenoj zvezdi potrebno u narednim kvalifikacijama.

Zvezda: Vijeira je naš, Janković hoće da se vrati

Crvena zvezda je imala loša iskustva sa fudbalerima iz Latinske Amerike koji nisu osetili barut evropskog fudbala. Poslednji primer je Edson, ali u Ljutice Bogdana su uveri da bi sa Muriljom pogodili pravo u centar. Iako ima 22 godine Muriljo ima ozbiljan rejting u Južnoj Americi. Novinari u domovini opisuju ga kao kolumbijskog Balotelija zbog talenta i snažnog tela (ne i zbog ponašanje prim.aut). Ima i onih koji ga nazivaju kolumbijskim Albertom Spenserom. Za neupućene reč je o jednom od najboljih ekvadorskih igrača u istoriji, koji je kao Muriljo sipao golove u Penjarolu.



Potencijalni transfer Vijeire samo bi ubrzao pregovore sa Muriljom koji je rešen da se okuša u evropskom fudbalu. Narednih dana trebalo bi da usledi završni čin pregovora između Crvene zvezde i momka sa nadimkom Anđeo gola. Ali tu ne bi bila stavljena tačka na pojačanja u samom napadu. Blizu Marakane je i dalje mladi reprezentativac Srbije Uroš Đurđević.

Migel Muriljo je ponikao u Depotivo Kaliju. Dete je kluba koja je eksplodiralo tokom 2015.godine. U slučaju da sklopi dogovor sa beogradskim klubom Muriljo bi bio treći Kolumbijac u istoriji Crvene zvezde. Pre njega crveno-beli dres su nosili Maurisio Molina i Kristijan Borha.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Francuzi odustanite, Ugo nije na prodaju!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016

„On ima ugovor sa Zvezdom“, poručio je generalni direktor crveno-belih..Sudbina drugog strelaca Superlige Uga Vijeire postala je tema dana u fudbalskoj Srbiji. Portugalci bombarduju sa svih strana da će Zvezdin golgeter karijeru nastaviti u Olimpiku iz Marselja...Pominje se i obeštećenje, visina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.