Terzić: Francuzi odustanite, Ugo nije na prodaju!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Francuzi odustanite, Ugo nije na prodaju!

„On ima ugovor sa Zvezdom“, poručio je generalni direktor crveno-belih

Sudbina drugog strelaca Superlige Uga Vijeire postala je tema dana u fudbalskoj Srbiji. Portugalci bombarduju sa svih strana da će Zvezdin golgeter karijeru nastaviti u Olimpiku iz Marselja.

Pominje se i obeštećenje, visina ugovora, svi detalji transfera. Međutim, na Marakani su odlučni da stopiraju potencijalni prelazak drugog strelca tima u prošloj sezoni.

Ugo Vijeira >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Marselju! Zvezdi do 2.000.000 evra

Već se oglasio sportski direktor Blažo Raosavljević, a isto je uradio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. On je ostao dosledan onome što je rekao i tokom prozivke u ponedeljak.

Niko od nosilaca igre nije na prodaju.

„Hugo Vijeira ima ugovor sa Crvenom zvezdom i nije na prodaju. Niko nas nije kontaktirao, a i ako to bude učinio reći ćemo isto- Hugo nije na prodaju“, poručio je Zvezdan Terzić.

Zvezda: Vijeira je naš, Janković hoće da se vrati

Reklo bi se očekivano. Mada fudbalski funkcioneri često koriste ovakav manevar kako bi povećali visinu obeštećenja. Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić je doktorirao ovu vrstu poslovanja.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.