Zvezda našla štopera od 5.000.000 evra: Crveno-beli stežu vrat Rodrigu Moledu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2016, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla štopera od 5.000.000 evra: Crveno-beli stežu vrat Rodrigu Moledu! (VIDEO)

Uprava crveno-belih u poodmaklim pregovorima sa defanzivcem Internasionala koga je svojevremeno Metalist skupo platio

Nije Pirez, nije Leo, ali možda jeste – Rodrigo Moledo! Crvena zvezda je u ozbilljnim pregovorima sa brazilskim štoperom koga je svojevremeno ukrajinski Metalist iz Harkova platio pet miliona evra, potvrđeno je MOZZART Sportu u klubu iz Ljutice Bogdana.

Dugo, predugo traje potraga lidera Superlige za kvalitetnim defanzivcem koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi garantovao kvalitet na domaćoj i evropskoj sceni. Crveno-beli su bili na dobrom putu da se pojačaju Lenadrom Renanom, ali kako su finansijski uslovi bili nepremostiva prepreka, odgovorni iz Ljutice Bogdana počeli su da „stežu vrat“ aktuelnom članu Internasionala Rodrigu Moledu.

Generalni direktor Zvezdan Terzić otkrio je da je Crvena zvezda blizu dovođenja vrhunskog štopera, a sva je prilika da je mislio na defanzivca rođenog 1987.godine – Rodriga Moleda. Potencijalni novajlija u Zvezdinim redovima ima visok rejting u Brazilu, čak je dobijao pozive za reprezentaciju u selektorskim erama Karlosa Dunge i Felipa Skolarija (pozvan za prijateljski meč protiv Čilea). I ne samo to.

 Od 2010. do 2013.godine bio je jedan od najboljih igrača Internasionala. Stub odbrane jednod od najjačih klubova u Brazilu odakle je prešao u Metalist iz Harkova. Plaćen je pet miliona evra,međutim od tog trenutka karijera mu kreće u „minus fazu“. Imao je tešku povredu kolena decembra 2013.godine i od tada počinje njegov hod po mukama.



Za Metalist je odigrao svega 13 mečeva, a zla kob pratila ga je i po povratku u domovinu. Ponovo se povredio, pa je tako tokom 2015.godine dva puta bio na na klupi za rezervne igrače. Mediji u Brazilu su 8.novembra 2015.godine plasirale informaciju da se Rodrigo Moledo konačno oporavio od povrede i da može da konkuriše za najbolji sastav Internasionala.

Pregovori između Crvene zvezde i zastupnika Rodriga Moleda uveliko traju, a kako je rekao jedan od čelnika crveno-belih ime potencijalnog štopera ne sme da izgovori, jer ne želi da maleriše ceo posao.



(Foto Action Images)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO: Zvezda dovodi štopera od pet miliona evra? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jan.2016

Iako se ime potencijalnog pojačanja Crvene zvezde krilo, MocartSport je došao do saznanja o kome je reč.. . Reč je o Rodrigu Moledu, Brazilcu koji je 2013. godine iz Internasionala prešao u Metalist za čak pet miliona evra. Tada je njegova kraijera krenula nizbrdo zbog teških povreda, te je u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.