Zvezda našla štopera, Ćosić ide u Antaliju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda našla štopera, Ćosić ide u Antaliju

Fudbaler moskovskog CSKA Uroš Ćosić provešsće ostatak sezone na pozajmici u Crvenoj zvezdi, potvrdio je slavni ruski klub.

Ćosić je krajem prošle godine potpisao novi petogodišnji ugovor sa CSKA, koji je odlučio da ga pošalje na "kaljenje" u Zvezdu, koja je poslednjih nedelja u očajničkoj potrazi za kvalitetnim štoperom.

Tako se jedan od najtalentovanijih štopera Evrope vratio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "Marakanu" gde je načinio svoje prve fudbalske korake. Veliki potencijal kapitena omladinske reprezentacije Srbije prepoznat je u Rusiji, gde mu je tamošnji fudbalski savez ponudio da nastupa za "baćuške" u budućnosti. Ćosić je rekao da su Rusi uporni, ali da on želi da se domogne dresa "A" tima reprezentacije Srbije.

Uprava "crveno-belih" je rešila veliki problem, a to je pitanje štopera. Posle propalih pregovora sa Kornelom Salatom, kao i spekulacija o dovođenju Ivana Ivanova i Vujadina Savića, odluka je na kraju pala na Ćosića.

"Zadovoljni smo što smo u klub vratili Zvezdino dete i kvalitetnog igrača, pa makar i na pozajmicu. Uroš je, nažalost, Zvezdu napustio pre dolaska sadašnjeg rukovodstva, ali smo se zato potrudili da se u nju vrati i ostvari svoj dečački san. Verujemo da će Uroš doneti kvalitet u poslednju liniju Zvezdinog tima", rekao je Adžić Beti.

Ovakvim razvojem situacije biće zadovoljan i trener Zvezde Robert Prosinečki čija je želja bila da tim do odlaska u Tursku na drugi deo priprema bude kompletan.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.