Zvezda najbolja protiv najtežeg rivala na pripremama

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda najbolja protiv najtežeg rivala na pripremama

Drugoplasirana ekipa slovenačkog prvenstva je doživela ubedljiv poraz protiv srpskog vicešampiona - 4:2, prenosi "Mocart sport".

 

 Abiola Dauda

 

Fudbaleri Crvene zvezde su prikazali najbolju igru u Sloveniji protiv najtežeg rivala u dosadašnjem toku pripremnog perioda. Ipak, iako je napad crveno-belih delovao impresivno, morala bi da zabrine uigranost odbrane srpskog vicešampiona, što će sasvim sigurno biti prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stručnog štaba do početka prolećnog dela šampionata.

 

Crveno-beli su utakmicu počeli u sledećem sastavu: Bajković, Petković, Krneta, Pavićević, Mijailović, Milijaš, Kovačević, Lazović, Pečnik, Kasalica i Dauda. U toku drugog poluvremena na terenu su se našli još: Rajković, Cilinšek, Kelhar, Maritnović, Nenadić, Gogić, Savićević, Jokić, Rakić i Onjilo.

 

Zvezda je prvi put pripretila u 6. minutu i odmah je došla do vođstva. Kasalica je pravovremeno odložio pas za Pečnika, koji je šutirao iskosa sa leve strane i pogodio rašlje golmana Simčića.

 

Samo sedam minuta kasnije je bilo 2:0. Kasalica se opet našao u ulozi asistenta, a mrežu je zatresao Dauda.

 

Crveno-beli su u idiličnom ritmu nastavili do polovine prvog poluvremena. U 20. minutu su odlično kombinovali su Pečnik i Kasalica, a jedan defanzivac Kopra rukom je zakačio loptu u svom šesnaestercu. Sa "bele tačke" je precizan bio kapiten Milijaš.

 

Bajković je u prvih 45. minuta imao nekoliko zapaženih odbrana, ali je poklekao u 40. minutu, kada je Halilović uspeo da smanji rezultat na 3:1.

 

Koper se početkom drugog poluvremena potrudio da pokaže zbog čega je toliko visoko plasiran u slovenačkom prvenstvu, drastično je popravio nivo igre, ali je Zvezda u 57. minutu još jednom došla do pogotka i definitivno rešila pitanje pobednika. Ovoga puta Lazović je odlično probio po desnoj strani, uputio pravovremeni pas ka Pečniku, koji je ponovo matirao domaćeg golmana.

 

Ipak, znatno agilniji pristup meču Kopra rezultirao je smanjenjem rezultata. Lopta je prošla kroz odbranu Zvezde, između štopera Pavićevića i Krnete, što je kaznio Pučko u 65. minutu i postavio konačan rezultat. Loše postavljanje Pavićevića i Krnete je bilo poslednje što smo videli od ovog tandema na današnjem meču, pošto su dva minuta kasnije u zadnjoj liniji zaigrali Martinović i debitant Kelhar.

 

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda najbolja protiv najtežeg rivala na pripremama

Izvor: Dzungla.org, 08.Feb.2014

Drugoplasirana ekipa slovenačkog prvenstva je doživela ubedljiv poraz protiv srpskog vicešampiona – 4:2, prenosi „Mocart sport“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Golovi: Zvezdine majstorije protiv Kopra

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2014, 13:42

Crveno-beli su najbolju igru na pripremama u Sloveniji pokazali protiv domaćina Kopra koga su u subotu savladali sa 4:2 golovima Pečnika (2), Daude i Milijaša (penal). Pogledajte prilog "Sportnetwork"-a.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.