Zvezda nadigrala Zagreb u punom Pioniru

Izvor: TvojPortal.com, 25.Feb.2012, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda nadigrala Zagreb u punom "Pioniru"

Izvor: vesti online
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Zagreba rezultatom 87:74 (25:23, 25:20, 14:16, 23:15) u okviru 19. kola regionalne ABA lige.
Košarkaši Crvene zvezde priredili su iznenađenje pred više od 6.500 gledalaca u beogradskoj hali "Pionir", pobedivši favorizovanu ekipu Zagreba sa 87:74.

Iako su Zagrepčani stigli u odličnoj formi, pošto su zabeležili tri vezane pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << u regionalnoj ligi, to kao da nije mnogo smetalo izabranicima trenera Svetislava Pešića da odličnom igrom pariraju i zaluženo dođu do novog trijumfa.



Domaćin je imao odgovor na zonsku odbranu rivala, pa je već u 17. minutu razlika bila deset koševa, ali se na odmor otišlo rezultatom 50:43.

Ipak, nisu se favoriti u ovom meču lako odricali svoje uloge, jer su sredinom treće deonice smanjili Zvezdinu prednost na 55:54, posle nekoliko pogođenih trojki.

Međutim, ni Zvezda se nije dala demoralisati, pa je serijom od sedam poena Nemanje Nedovića ponovo stigla do osetnije prednosti sredinom poslednje deonice. Kada je dve vezane trojke pogodio Omar Tomas, Zagrepčani su shvatili da će morati da polože oružje u odličnoj atmosferi koju su priredili Zvezdine pristalice.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.