Zvezda na Mapeiju kao kod kuće! Delije dominiraju!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na ''Mapeiju'' kao kod kuće! ''Delije'' dominiraju!

Počela je i utakmica između Sasuola i Crvene zvezde u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a slika na početku meča prilično ohrabruje!

Naime, dolazak Crvene zvezde očigledno nije izazvao veliku pažnju navijača Sasuola, koji su prilično podbacili sa posetom i podrškom svom klubu u večerašnjem meču.

A za razliku od njih, Zvezdine ''Delije'' su se okupile u onom broju koji im >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bio omogućen, ima ih oko hiljadu na tribinama, ali su toliko glasni da se stiče utisak da je Zvezda večeras domaćin na ''Mapeiju''.

Ostaje da vidimo tokom narednih devedeset minuta da li će ekipa Miodraga Božovića ovu atmosferu iskoristiti kao dodatni stimulans za trijumf nad ekipom iz Serije A.

Sam početak meča obećava zanimljivu borbu, Zvezda je hrabro ušla u utakmicu, imaće ovde šta da se vidi...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedno tužno veče srpskog fudbala, Zvezdina blamaža! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016

Bilo je mučno gledati Zvezdinu nemoć u većem delu meča protiv Sasuola večeras. Izuzev nekoliko izleta Kataija, ostatak Zvezdinog tima statirao u ubedljivom trijumfu italijanskog predstavnika...Iako su se večeras osećali kao kod kuće, uz veliku podršku oko hiljadu ''Delija'' na polupraznom ''Mapeiju'',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.