Još jedno tužno veče srpskog fudbala, Zvezdina blamaža! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno tužno veče srpskog fudbala, Zvezdina blamaža! (video)

Bilo je mučno gledati Zvezdinu nemoć u većem delu meča protiv Sasuola večeras. Izuzev nekoliko izleta Kataija, ostatak Zvezdinog tima statirao u ubedljivom trijumfu italijanskog predstavnika.

Iako su se večeras osećali kao kod kuće, uz veliku podršku oko hiljadu ''Delija'' na polupraznom ''Mapeiju'', fudbaleri Crvene zvezde potpuno su razočarali.

Sa konačnih 3:0 čak su i dobro prošli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << s obzirom da je ekipa Sasuola tokom ovog meča imala još bar tri stopostotne prilike.


Na početku je delovalo da će Zvezda ''pokazati zube'' Italijanima, ali nije dugo trebalo da se ta slika promeni potpuno u korist domaćina.

Nagoveštaj toga videli smo u 13. minutu, kada je Politano oštro šutirao sa distance, ali je Kahriman sigurno uhvatio tu loptu.

Međutim, samo četiri minuta kasnije, Sasuolo je poveo - Berardi, 1:0!

Politano je ponovo šutirao sa preko dvadeset metara, Kahrimanu je lopta prošla ispod ruke, pogodila jednu, pa drugu stativu, ali je na odbijenu loptu natrčao Berardi i sproveo je u nebranjenu mrežu - 1:0.

Taj gol možete da vidite OVDE.

Deset minuta kasnije, novi opasan napad Sasuola po desnoj strani terena, na kraju oštar šut Berardija, ali lopta završava tik pored stative.

Kako je meč odmicao, Zvezda je bila pod sve većim pritiskom, nova stopostotna prilika za domaće viđena je samo minut kasnije, ovoga putav posle akcije po levoj strani. Novopečeni štoper Le Talek je naivno ispao iz igre, zicer je na kraju imao Defrel, ali je sa nekih sedam-osam metara poslao loptu pored gola!

U 40. minutu slična situacija kao kod vodećeg gola, ali ovoga puta se Kahriman nije dao iznenaditi.

Ipak, samo nakratko, pošto već od 42. minuta Sasuolo je vodio sa 2:0. Bila je to rutinska akcija Politana kroz statičnu odbranu Zvezde, uz sadarnju sa Berardijem, koji mu je asistirao za 2:0.

Ništa bolji utisak Zvezda nije ostavila ni u nastavku. Možda čak i lošiji, iako je do kraja primila još samo jedan gol, i to u 69. minutu.

Tek što je ušao u igru umesto odličnog Berardija, Falćineli je sjajno centrirao sa leve strane, a Defrel pored indisponiranih Zvezdinih štopera lako završava akciju - 3:0.

Njegov gol pogledajte OVDE.

Mogli su domaći da još više napune mrežu Damira Kahrimana, pogađali su stative, imali situaciije jedan na jedan, prolazili kroz Zvezdinu odbranu kako su hteli, pa Zvezda može da bude čak i zadovoljna ovim ishodom.

Na drugoj strani, kako rekosmo, izuzev Kataija, koji je nešto konkretno i uspevao da uradi do same završnice, ostali ni nalik na ekipu koja već godinu dana beleži totalnu dominaciju na domaćoj sceni.

Očigledno, Evropa je nešto sasvim drugo, još uvek daleko za naš klupski fudbal, što potvrđuje i debakl Vojvodine protiv AZ-a u Novom Sadu, istim rezultatom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.