Zvezda kupila vreme sa 150.000€!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kupila vreme sa 150.000€!

Pristalice FK Crvena zvezda moći će da odahnu barem na neko vreme jer je klub uspeo da reprogramira većinu dugova pa je sa "manjom" sumom od 150.000 evra za sada uspeo da prođe monitoring UEFA.

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) neće oboriti Crvenu zvezdu na prvom ispitu pošto su predstavnici najtrofejnijeg srpskog kluba uspeli da izdejstvuju reprograme većine dugova čime je do proleća kupljeno vreme.

Pisali smo u sredu uveče da je većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača i trenera kojima se duguje novac pristala na odlaganje isplate čime je Crvena zvezda izbegla giljotinu jer nikako nije bila u stanju da odjednom isplati 3.8 miliona evra.

Kako prenosi dnevni list "Blic", Crvena zvezda je na kraju morala da izdvoji 150.000 evra što je deo koji je morao da bude isplaćen do 15. oktobra, ali to predstavlja "sitnicu" kada se pogleda gore navedena suma.

Predstavnici Crvene zvezde potpisali su u prethodnom periodu 84 sporazuma o reprogramu duga sa bivšim igračima, trenerima, klubovima od kojih su kupovali i poverenicima.

Sva ta dokumenta biće prosleđena UEFA a sledeći monitorin zakazan je za mart naredne godine što Crvenoj zvezdi daje vremena da izmiri barem deo dugovanja, posebno ako se uzme u obzir činjenica da će početkom 2016. Makabi iz Tel Aviva uplatiti prvu ratu od preostalog miliona na ime transfera Predraga Rajkovića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.