KRAJ DRAME: Zvezda našla novac za licencu!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ DRAME: Zvezda našla novac za licencu!

Crveno-beli ispoštovali rok i u UEFA poslali dokumentaciju potrebnu za dobijanje licence

Crvena zvezda je na dobrom putu da reši problem evropske licence! Tako se bar može zaključiti iz zvaničnog saopštenja tog kluba u kojem stoji da je klub poslao kompletnu dokumentaciju u UEFA.

U zvaničnom saopštenju čelnici Crvene zvezde su se zahvalili bivšim trenerima i igračima koji su pristali da reprogramiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dug, kao i privatnim firmama koje su pozajmile novac crveno-belima.

„FK Crvena Zvezda je poslao u UEFA svu potrebnu dokumentaciju vezanu za finansijski fer plej u predviđenom roku i očekujemo da uspešno prođemo redovan monitoring organa UEFA na putu ka dobijanju licence za evropska takmicenja. Bio je ovo težak i mukotrpan posao. Zato ovim putem želimo da se zahvalimo zaposlenima u našem klubu, našim bivšim i sadašnjim igračima, bivšim i sadašnjim trenerima, kao i klubovima kojima dugujemo, a koji su potpisali sporazume o reprogramu svojih potrazivanja i na taj način pokazali veliko razumevanje, poštovanje, ljubav i prijateljski odnos prema Crvenoj Zvezdi“, stoji u saopštenju Crvene zvezde

Crvena zvezda je do 15.oktobra morala da pronađe 3,8 miliona evra, ili da napravi reprogram sa bivšim igračima ili trenerima. Ima onih koji nisu bili spremni za dogovor.

„ Želimo da se zahvalimo i prijateljima našeg kluba koji su sa računa svojih privatnih kompanija pozajmili novac Crvenoj Zvezdi kako bi se isplatili oni igrači  koji nisu pristali na reprogram celokupnog potraživanja. Našem klubu u martu sledeće godine predstoji novi UEFA monitoring i iskreno se nadamo da ćemo i tada izvršiti sve naše obaveze i na taj način obezbediti licencu za Uefa takmičenja i kvalifikacije za Ligu šampiona. Duboko smo uvereni da je samo veliki sportski rezultat generator velikog prihoda i zato treba učiniti maksimalne napore da se sledeće sezone Crvena Zvezda plasira u Ligu šampiona i na taj način klub finansijski stabilizuje na duže staze“, zaključuje se u saopštenju

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.