Zvezda kažnjena sa 18.000 evra zbog niza propusta na derbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2020, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kažnjena sa 18.000 evra zbog niza propusta na derbiju

Disciplinski sudija ABA lige kaznio je KK Crvena zvezda sa 18.000 evra zbog niza propusta u organizaciji meča 18. kola regionalne lige protiv Partizana u hali "Aleksandar Nikolić"

Kako se navodi u odluci ABA lige, crveno-beli se kažnjavaju zbog vređanja gostujućeg kluba, trenera i igrača, vređanja sudija, ubacivanja tvrdih i mekih predmeta na teren, pljuvanja igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana Nemanje Gordića, kao i zbog toga što je jedan gledalac verbalno, a možda i fizički pokušao da napadne sudiju Jurasa.

Klub sa Malog Kalemegdana kažnjen je i sa zatvaranjem celog dela tribine pod nazivom Parter 4 na prvoj sledećoj utakmici koju KK Crvena zvezda organizuje u dvorani "Aleksandar Nikolić“ u ABA lige i zbog toga mu se zabranjuje prodaja i deljenje karata za tu tribinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ABA LIGA UDARILA CRVENO-BELE PO DŽEPU: Zvezda kažnjena sa 18.000 evra zbog propusta na derbiju (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Feb.2020

Disciplinski sudija ABA lige kaznio je KK Crvena zvezda sa 18.000 evra zbog niza propusta u organizaciji meča 18. kola regionalne lige protiv Partizana u hali "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.