Zvezda kaznila Blažiča zbog vožnje u pijanom stanju: Slovenac ostao bez dve plate!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kaznila Blažiča zbog vožnje u pijanom stanju: Slovenac ostao bez dve plate!

A zbog saobraćajnog incidenta koji je izazvao u petak veče već je platio 16.000 dinara

Sezona tek što je počela, a Jaka Blažić je u nevoljama. Bek Crvene zvezde je u petak veče, posle pobede nad Levskim iz Sofije, izazvao sudar na ulicama Beograda, a policija je utvrdila da je vozio pod dejstvom alkohola i zbog toga će zbog sudara sa taksistom morati da plati duplu kaznu.

Slovenački reprezentativac se odmah pojavio pred sudijom za prekršaje koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mu je odrezao kaznu od 16.000 dinara, a sankcionisao ga je i klub.

Osim toga, usledilo je i javno izvinjenje.

Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokova“, izjavio je Jaka Blažič, prvotimac Crvene zvezde, a njegove reči prenosi zvaničan sajt kluba.

Sa Malog Kalemegdana je saopšteno da je Slovenac  kod sudije za prekršaje već platio kaznu previđenu zakonom u iznosu od 16.000 dinara, ali to nije sve. Biće sankcionisan i prema Disciplinskom pravilniku crveno-belih, u vrednosti dva mesečna primanja i naknadom materijalne štete.

Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki Blažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih. Crvena zvezda izražava žaljenje zbog događaja i kao klub koji veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti, daće doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju“, piše u saopštenju crveno-belih, uz napomenu da se klub i igrač povodom ovog slučaja više neće oglašavati.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda kaznila Blažiča oduzimanjem dve plate zbog udesa koji je pijan izazvao!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Okt.2014

Slovenački reprezentativac snosiće posledice zbog vožnje u pripitom stanju i izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj na svu sreću nije bilo teže povređenih..Košarkaš Crvene zvezda Jaka Blažič snosiće posledice zbog udesa koji je izazvao u subotu u ranim jutarnjim časovima, kada se pod dejstvom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.