Izvor: RTS, 19.Okt.2020, 20:18

Zvezda još jača, stigao i O’Brajant!

Američki košarkaš Džoni O’Brajant novi je član srpskog evroligaša Crvene zvezde, potvrdili su večeras na svom sajtu crveno-beli.
On je sa slavnim klubom sa Malog Kalemegdana potpisao ugovor na period od godinu dana, stoji u objavi.

Dvadesetsedmogodišnji igrač koji pokriva pozicije krilnog centra i centra, studirao je na Luizijana stejt univerzitetu, a 2014. godine izabran je od strane Milvokija na NBA draftu. U Ekipi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Baksa se zadržao dve sezone.
Igrao je u NBA ligi i za ekipe Denvera i Šarlota, u kojima je proveo po jednu sezonu, a evropsku karijeru počeo je u ekipi Makabija iz Tel Aviva 2018. godine.
Posle toga potpisuje za ekipu Lokomotive iz Krasnodara, za koju je do pandemije kovida-19 odigrao 10 utakmica i ostavio odličan utisak sa 14 poena i 5 skokova po meču.
Dolaskom O’Brajanta, Crvena zvezda je dobila igrača koji će doneti dodatni kvalitet ekipi, posebno u reketu. Osim odličnih skakačkih sposobnosti, Amerikanca koji je rođen 1. juna 1993. godine u Klivlendu u Misisipiju odlikuje i izvanredan šut sa distance za igrača koji je visok 207 centimetara i težak 117 kilograma.
O’Brajant stiže u Beograd tokom nedelje, a nakon obaveznih lekarskih pregleda, priključiće se ekipi i uključiti u trenažni proces.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA IMA NOVOG CENTRA: Džoni O'Brajant potpisao jednogodišnji ugovor

Izvor: Kurir, 19.Okt.2020

Američki košarkaš Džoni O'Brajant novo je pojačanje Crvene zvezde, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Nastavak na Kurir...

Indijana ponovo izabrala Nejta za trenera

Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 19:48

Indijana pejsersi imenovali su Nejta Bjorkgrena za novog trenera ekipe, preneli su večeras američki mediji. . Kako se navodi, dosadašnji pomoćni trener Toronta je izabran za naslednika otpuštenog imenjaka Mekmilana...Bjorkgren, koji je sa Reptorsima osvojio titulu 2019....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.