Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 18:26

Zvezda izvela korner koji nije mogla u Milanu - Deki za Pavkova i oduševljenje "delija"

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se iz Milana u Beograd, nakon novog remija sa italijanskom ekipom i eliminacijom u šesnaestini finala Lige Evrope. Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je pred mnogobrojnim navijačima koji su dočekali svoje ljubimce, izveo korner za koji je srpska ekipa ostala uskraćena na "San Siru".
Ono što nije dozvolio španski arbitar Manzano na "San Siru" u 93. minutu, Zvezda je uradila po dolasku u Beograd. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Pred brojnim navijačima koji su se okupili kako bi pozdravili svoje ljubimce po povratku u Beograd, trener Dejan Stanković upitio je centaršut ka Milanu Pavkovu, koji je glavom postigao pogodak.
Zvezda je eliminisana u šesnaestini finala Lige Evrope od ekipe Milana, uprkos tome što nije poražena u dvomeču od favorizovanog protivnika.
Italijanska ekipa je zahvaljujući više postignutih golova u gostima, prošla u osminu finala, gde je čeka duel sa Mančester junajtedom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Delije u transu: Deki izveo korner koji sudija nije pustio, Pavkov zabio

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021

Navijači Crvene zvezde napravili su veliki doček svojim pulenima poslije povrataka iz Milana, a novi hit među Delijama bila je pjesma "sudija se u**ao, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.