Izvor: Piplmetar.rs, 14.Mar.2024, 22:30

Zvezda ispustila +18 protiv Makabija: Crveno-beli se definitivno oprostili od Evrolige

Foto: Mileta Mirčetić

Crvena zvezda odigrala je utakmicu 29. kola Evrolige pred svojim navijačima i izgubila od ekipe Makabija rezultatom 80:84, po četvrtinama 21:17, 26:14, 14:22, 19:31.
Utakmica je počela nešto sporije, delovalo je kao da timovi odmeravaju snage. Odličan start utakmice imao je Luka Mitrović, kao i Bolomboj, a kasnije su se priključili Jago i Smart.
Delovalo je da niti u jednom trenutku nisu falili povređeni igrači, Makabi nije znao šta da radi u napadu, Zvezdina odbrana je izgledala neverovatno ubedljivo.
U drugoj četvrtini je u potpunosti zasijao fantastični Džavonte Smart,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

KAO UKLETI PLEJMEJKERI: Zvezda ostala i bez Jaga? Ovo su prve informacije o Brazilcu iz “Arene”

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Povreda u finišu meča...Crvena zvezda nema sreće tokom cele sezone sa bekovima, prvenstveno plejmejkerima...Povrede su osakatile crveno-beli tabor uoči meča sa Makabijem, pa zato i ne čudi što je sprski tim ostao bez goriva u finišu meča sa “Ponosom Izraela” (80:84)...Da zlo bude veće,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.