Zvezda ispala, ali tu je 360 snimak

Izvor: B92, 04.Avg.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ispala, ali tu je 360 snimak

FK Crvena zvezda još jednom predstavio svojim navijačima priliku da najzanimljivije detalje sa jedne utakmice osmotre iz sasvim drugog ugla.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona snimana je u „Video 360“, tehnologiji, i u videu koji sledi moći ćete iz svih uglova da ispratite sjajan ambijent na Marakani, koreografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali i golove Crvene zvezde.

Snimanje se obavlja uz pomoć specijalne kamere, odnosno niza povezanih kamera koje beleže kadrove iz svakog ugla.

Upravo takav sistem povezanih kamera omogućava da gledaoci sami odrede ugao posmatranja događaja. Pomeranjem miša ili prostim okretanjem telefona, gledaoci mogu videti kompletan stadion i sve što se u okviru njega događa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.