Zvezda ima još posla u prelaznom roku - Stiže i zlatni Orlić?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ima još posla u prelaznom roku - Stiže i zlatni ''Orlić''?

Nova sezona je burno počela, svi smo svedoci koliko je polemike izazvala Zvezdina ubedljiva pobeda nad OFK Beogradom, ali to ne smeta upravi crveno-belih da i dalje rade na jačanju aktuelnog sastava ekipe.

U Crvenoj zvezdi još ima nedoumica i po pitanju eventualnih odlazaka, ali i po pitanju novih pojačanja do kraja letnjeg prelaznog roka.

Kako smo u više navrata izveštavali, najviše neizvesnosti je oko pozicije golmana, jer su i Rajković i Kahriman na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meti inostranih klubova, dok Šaranov i Stamenković i dalje čekaju poziv sa ''Marakane'', ukoliko aktuelni Zvezdini čuvari mreže zaista odu u inostranstvo.

Međutim, nije izvesno ni ko će u nastavku sezone pokrivati poziciju defanzivnog veznog igrača, jer je Aleksandar Kovačević ponovo blizu odlaska, što je, kako je danas preneo ''Blic'', potvrdio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

''Kovačević je najbliže odlasku, mislim da bi za dva-tri dana trebalo sve da se reši'', konstatovao je Terzić.

Isti izvor navodi i da će, u slučaju Kovačevićevog odlaska, Crvena zvezda krenuti u ''ofanzivu'' na jednog od istaknutih članova naše zlatne U20 reprezentacije Sašu Zdjelara.

On se posle boravka na pozajmici u OFK Beogradu, ovog leta ponovo vratio u Olimpijakos, čiji je zvanično član, kako bi pokušao da se nametne u redovima grčkog velikana.

Ukoliko u tome ne uspe, čelnici Crvene zvezde bi ga rado videli u svojim redovima i njegovim eventualnim transferom, trebalo bi da bude stavljena tačka na letnji prelazni rok u Ljutice Bogdana. Zdjelar bi u tom slučaju, u Zvezdu stigao kao pozajmljen igrač, uz mogućnost otkupa ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.