Zvezda igra sedam pripremnih mečeva, crveno-beli prvo protiv Petrovca

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda igra sedam pripremnih mečeva, crveno-beli prvo protiv Petrovca

Fudbaleri Crvene zvezde tokom pripremnog perioda odigraće, kako je za sada planirano, sedam prijateljskih utakmica u kojima će brusiti formu za nastavak sezone.

Prvi susret zakazan je već za subotu 18. januara na Marakani, kada će rival izabranicima Slaviše Stojanovića biti prvoligaš, ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Nakon toga, u ponedeljak 20. januara sledi odlazak u Portorož, gde je za 23. januar zakazan duel sa timom Aluminija. Planirano je da do 28. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kada je planiran povratak za Beograd crveno-beli u Portorožu odigraju još jedan kontrolni meč, ali za sada još uvek nije odlučeno ko će im biti rival u tom duelu.

Završni deo priprema, biće obavljen u Kopru u periodu od 1. do 15. februara tokom kojeg će Crvena zvezda igrati četiri utakmice. Prva je na programu 3. februara protiv Domžala na Kopru.

Dva dana kasnije, 5. februara na redu je novi test meč, protiv Slobode u Tuzli, takođe u Kopru. Poslednje dve provere prvotimci najtrofejnijeg srpskog kluba odigraće 8. odnosno 12. februara. Prvi je na redu susret sa ekipom Kopra, da bi poslednji meč pre starta sezone trebao da bude odigran u Gorici protiv istoimenog rivala.

Povratak za Beograd planiran je 15. februara, a prvi zvanični susret Crvena zvezda igra 23. februara na Marakani protiv Javora iz Ivanjice.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda igra sedam pripremnih mečeva, crveno-beli prvo protiv Petrovca

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2014

Fudbaleri Crvene zvezde tokom pripremnog perioda odigraće, kako je za sada planirano, sedam prijateljskih utakmica u kojima će brusiti formu za nastavak sezone.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Zvezda igra sedam pripremnih utakmica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2014

Fudbaleri Crvene zvezde će tokom pripremnog perioda za nastavak prvenstva odigrati sedam prijateljskih utakmica, prvi je zakazan već za subotu 18. januara na Marakani, kada će rival izabranicima Slaviše Stojanovića biti prvoligaš, ekipa Sloge iz Petrovca na Mlavi, saopšteno je danas.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.