Zvezda i Šilb sporazumno raskinuli ugovor

Izvor: Studio B, 29.Jan.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Šilb sporazumno raskinuli ugovor

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je sporazumno raskinut ugovor ugovor sa američčkim igračem Blejkom Šilbom.

Kako je objavljeno na sajtu crveno-belih, iskusni košarkaš karijeru će nastaviti u francuskom timu Pariz Levaloa.

"Kao što je poznato, od 15. januara i duela sa ekipom Nižnji Novgorod, Šilb nije bio u timu. Trener Dejan Radonjić istakao je da je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << o kvalitetnom igraču koji je profesionalno vršio svoje obaveze, ali se jednostavno nije najbolje uklopio u tim i prilagodio koncepciji igre", navodi se u saopštenju Zvezde.

Šilb ima 30 godina, u Zvezdu je došao prošlog leta, a u dosadašnjoj karijeri još je igrao za francuski Šalon i češki Nimburk. 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Pariz

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Van Basten na leto ide iz Herenvena

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Jan.2014

Legendarni holandski fudbaler Marko van Basten na kraju sezone napustiće funkciju trenera Herenvena, objavljeno je na sajtu kluba.. (FOTO: goal.com). – Van Basten je čelnicima kluba saopštio da neće produžiti ugovor i da odlazi na leto. Uprava je u prethodnom periodu nekoliko puta razgovarala...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.