Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 07:04

Zvezda gost kod Pjunika u revanšu za potvrdu plej-ofa Lige šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Pjunikom revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica u Jerevanu počinje u 19.00 časova, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Crveno-beli su na gostovanje u Jerevan stigli sa ubedljivom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednošću od 5:0 iz prvog meča i nameravaju da u revanšu potvrde plasman u plej-of elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Zvezda je u prestonicu Jermenije otputovala bez suspendovanog Milana Rodića i povređenog Aleksandra Pešića.
Dejan Stanković na put je poveo 21 igrača, a na konferenciji za novinare rekao je da je svaka evropska utakmica dokazivanje i potvrđivanje za crveno-bele.
Defanzivac Zvezde Marko Gobeljić istakao je da borbenost na svakoj utakmici mora biri na visokom nivou i da šampion Srbije u Jerevenu neće igrati "radi reda"
Pobednika iz ovog dvomeča očekuje duel sa boljim iz meča i kiparskog Apolona i Makabi Haife koja je u prvom meču takođe ubedljivo slavila sa 4:0.
Utakmica Crvene zvezde i Pjunika u Jerevanu počinje u 19.00 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, a njem tok i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ima 5:0, ali i obavezu

Izvor: B92, 09.Avg.2022

Crvenu zvezdu samo neverovatna senzacija može da spreči da se nađe u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona...Prvak Srbije će u Jerevanu protiv Pjunika (19.00) braniti ogromnu prednost stečenu pre šest dana u Beogradu (5:0)...Čudo će biti potrebno i kiparskom Apolonu da se vrati posle 0:4 iz prve...

Nastavak na B92...

RTS na licu mesta - Raport iz Jerevana pred duel Pjunika i Crvene zvezde

Izvor: RTS, 09.Avg.2022

Pjunik dočekuje Crvenu zvezdu u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Pred crveno-belima je odrrađivanje posla, ali ekipa maksimalno koncentrisano ulazi u ovaj duel željna nove pobede. To je našem reporteru Dušanu Albijaniću potvrdio i sportski direktor Mitar Mrkela,...

Nastavak na RTS...

Norvežani na Hrvate ili Bugare u borbi za Ligu šampiona

Izvor: B92, 09.Avg.2022

Fudbaleri Bodo Glimta prvi su učesnici plej-ofa za Ligu šampiona za sezonu 2022/23...Norveški tim je u revanšu u Litvaniji remizirao sa Žalgirisom rezultatom 1:1, ali su već u prvom meču praktično obezbedili prolaz dalje pobedivši 5:0...Možda su se nečemu i nadali igrači domaće ekipe kada...

Nastavak na B92...

Zvezda sigurna u Jermeniji i sa pola gasa, još jedna prepreka do grupne faze LŠ

Izvor: RTS, 09.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u plej-of Lige šampiona, pošto su u Jerevanu savladali Pjunik sa 2:0. Naredni rival Crvenoj zvezdi na putu do grupne faze elitnog takmičenja biće Makabi iz Haife. . Ubedljiva pobeda u Beogradu (5:0) omogućila je prijatno i bezbrižno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.