Zvezda dve utakmice bez publike

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dve utakmice bez publike

Fudbalski klub Crvena zvezda naredne dve utakmice u nekom od evropskih takmičenja igraće pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog zbog rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, saopštila je Evropska fudbalska unija (Uefa).

Disciplinska komisija evropske kuće fudbala kaznila je crveno-bele i sa 72.000 franka, a Zvezda ima pravo žalbe na odluku Uefe.

Crveno-beli će tako baraž meč za ulaz u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja igrati pred praznim tribinama, kao i sledeći duel kao domaćin.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda odbila pravnu pomoć Partizana?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2018

Zanimljiva priča u danu kada su crveno-beli saznali za oštru kaznu UEFA...Disciplinska komisija UEFA izrekla je danas oštre sankcije FK Crvena zvezda zbog ponovljenih prestupa navijača srpskog kluba...Postupak je pokrenut nakon revanš meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom, a danas...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.