Zvezda dukatima nagrađuje najvernije navijače

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 21:19

Zvezda "dukatima" nagrađuje najvernije navijače

Crvena zvezda će nagraditi svoje verne navijače.

Klub je doneo odluku da najvernije navijače koji su učestvovali u gradnji, obnovi i ulepšavanju stadiona Rajko Mitić nagradi simboličnim "dukatima" za ljubav i posvećenost koju su iskazali.

"Da je Crvena zvezda velika porodica, govori podatak da će neposredno pred start meča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šestog kola Superlige Srbije - protiv Novog Pazara, čiji je početak zakazan za subotu od 20 časova, svim navijačima koji su doprineli i utkali svoje znanje, energiju i ljubav u "doterivanju" Marakane i tako ostavili svoj duh u zidinama nama omiljenog mesta, biti uručen po jedan simbolični "dukat" za angažovanost koju su demonstrirali", navodi se na sajtu crveno-belih.

Kako se dodaje, tako će se svima onima koji su na delu pokazali ljubav prema klubu na najlepši mogući način ukazati poštovanje.

Time će dodatno biti uveličana proslava 60. rođendana Marakane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.