Zvezda dala zeleno svetlo  Garsija u Arisu za 2.000.000 evra!

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 13:35

Zvezda dala zeleno svetlo " Garsija u Arisu za 2.000.000 evra!

Argentinski fudbaler Mateo Garsija dogovorio je transfer iz Crvene zvezde u Aris, potvrdio je njegov menadžer Alehandro de Bartolo.

De Bartolo je u izjavi za Sport24 izjavio kako je Garsija želeo da pređe u Solun i da se čekalo samo saglasnost šampiona Srbije.

"Mateo je od starta želeo da se vrati u Aris. Nedostajalo je da Zvezda da zeleno svetlo i konačno smo došli do dogovora. Sve će se završiti u narednih nedelju dana", rekao je De Bartolo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Argentinac je među crveno-bele došao pre nešto manje od godinu dana i ostavio solidan utisak, s obzirom da je u prvom delu sezone igrao veoma dobro, a potom u nastavku dosta slabije.

Prethodnih dana spekulisalo se da će Garsija karijeru nastaviti u Olimpijakosu, međutim Aris je reagovao pre i dogovorio navodno transfer vredan 2.000.000 evra, preneo je Mondo.

Garsija je iz Zvezde upravo došao iz Arisa u kojem je igrao kao pozajmljen fudbaler Las Palmasa.

Za ekipu iz Ljutice Bogdana odigrao je 24 utakmice i postigao je pet golova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN ODLAZAK IZ ZVEZDE: Hteo ga je Olimpijakos, ali će ipak završiti u drugom klubu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Uskoro i potpisivanje ugovora...Dogovor je i definitivno postignut i Mateo Garsija će posle godinu dana napustiti redove Crvene zvezde i otisnuti se put Grčke, ali ne u Olimpijakos, već u Aris, a Garsijin menadžer Alehandro de Bartolo je potvrdio ovu informaciju istakavši da je Argentinac želeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.