Zvezda čestitala Putinu

Izvor: RTS, 05.Mar.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čestitala Putinu

Crvena zvezda, čiji ste počasni član, raduje se vašoj izbornoj pobedi i poverenju koje su vam ukazali građani Rusije. Uvereni smo da ćete nastaviti da razvijate bratske i prijateljske odnose Rusije i Srbije, navodi se u čestitki Crvene zvezde

Sportsko društvo Crvena zvezda čestitalo je danas Vladimiru Putinu pobedu na izborima za predsednika Ruske federacije.

"Crvena zvezda, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ste počasni član, raduje se vašoj izbornoj pobedi i poverenju koje su vam ukazali građani Rusije. Uvereni smo da ćete nastaviti da razvijate bratske i prijateljske odnose Rusije i Srbije. Vaš izbor je garancija da će Rusija nastaviti da podržava našu zemlju kao i da će se politički, privredni, kulturni i sportski odnosi Rusije i Srbije uspešno razvijati", navodi se u čestitki koju su potpisali predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić i predsednik fudbalske sekcije Vladan Lukić.

Putin je u martu prošle godine, u okviru posete Beogradu, bio i gost na utakmici mladih timova Crvene zvezde i Zenita.

Vladimir Putin će treći put biti predsednik Rusije, pošto je na jučerašnjim izborima osvojio 63,85 odsto glasova birača i ubedljivo savladao četvoricu rivala.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.