Zvezda bolja od “Čelzija” u Surčinu (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bolja od “Čelzija” u Surčinu (FOTO)

 Jedinstvo (Surčin) – Crvena zvezda 1:3 (0:1)
CRVENA ZVEZDA: Kovačević, Vesić, Vešović, Li Adi, Mezenga, Jeremić, Savio, Petković, Ignjatijević, Požar i Luković. Igrali su još: Stanković, Spasić i Perić.
JEDINSTVO: Štampar, Marić, Rudić Milan, Miljuš, Kalapać, Rudić Marko, Jelušić, Karadžić, Živković, Cvetanovski.

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstva iz Surčina. Povod je bio taj što je najmlađa beogradska opština dobila novi sportski kompleks sa svlačionicama, balonom za mali fudbal, restoranom, a u planu je izgradnja bazena i još nekih pratećih objekata.

U svečarskoj atmosferi vrpcu je presekao predsednik crveno-belih Vladan Lukić, čime je zvanično otvoren objekat. Trener Robert Prosinečki na teren je izveo kombinovani sastav pojačan sa dva omladinca, Lukovićem i Požarom.

Zanimljivo, domaćin je igrao u dresovima identičnim onima koje nose fudbaleri Čelzija, sa sve grbom ovog slavnog londonskog kluba. Doduše, sa druge strane, stajao je i nalepljen grb Jedinstva.

Već na startu meča, crveno-beli su preuzeli inicijativu i igralo se na polovini domaćina. Prvu veliku priliku već u sedmom minutu imao je Milan Jeremić, ali se istakao golman domaćina.

Međutim, već u sledećem napadu spasa nije bilo, Vešović je prošao po desnoj strani, uposlio Mezengu koji je doveo u vođstvo crveno-bele. Napadač Zvezde je šutirao glavom i posle centaršuta Ignjatijevića par minuta kasnije, ali preko gola.

Do promene rezultata nije bilo do odlaska na odmor. U nastavku domaćin je stigao do izjednačenja, i to evrogolom, sa dvadesetak metara raspalio je po lopti igrač Surčinaca, a Vesić je u 55. minutu bio nemoćan.

Promene rezultata nije bilo sve do 72. minuta, odnosno do slobodnog udarca koji je sa nekih 18 metara izveo Mezenga. Za svaki slučaj, tu se našao i mladi Požar koji je potvrdio pogodak.
Pet minuta kasnije, i Marko Vešović je nastavio golgeterski niz, i posle solo prodora, preciznim i plasiranim udarcem povisio je na 3:1. Bilo je još nekoliko prilika za crveno-bele, ali do kraja utakmice rezultat se nije menjao.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Milan Stanković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Zvezde u Surčinu

Izvor: B92, 19.Okt.2011

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Surčina sa 3:1 (1:0) u prijateljskom meču odigranom u Surčinu...Meč je odigran povodom otvaranja novog sportskog kompleksa u namlađoj beogradskoj opštini, a zvanično je objekat otvorio predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić..Dva gola za "crveno-bele"...

Nastavak na B92...

Surčin ugostio "Crveno-bele"

Izvor: RTS, 19.Okt.2011

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su prijateljsku utakmicu protiv ekipe "Jedinstvo" iz Surčina. Rezultat je bio u drugom planu, jer je povod bio novi sportski kompleks. U vrlo prijatnoj i srdačnoj atmosferi vrpcu je presekao Vladan Lukić, zvanično otvorio objekat i poželeo domaćinu puno sportskih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.