Zvezda bez Sofa dobila prvo poluvreme u Valjevu, Mekel odličan

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez Sofa dobila prvo poluvreme u Valjevu, Mekel odličan

U Valjevu se igra poslednja utakmica sedmog kola ABA lige. Prvo poluvreme nagoveštava neizvesnu borbu do samog kraja.

Zvezda je u Valjevo doputovala, kako se i najavljivalo, bez snažnog centra Sofoklisa Skorcijanidisa, ali sa novajlijom Kvinsijem Milerom u ekipi.

Ipak, trener Radonjić u prvom poluvremenu nije pružao priliku svom novom igraču, a posle prvih 20 minuta igre rezultat je 35-31 u korist Crvene zvezde Telekom.

Pred oko 1.500 gledalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa Metalca je bolje ušla u meč i vrlo brzo stekla je čak deset poena prednosti - 12:2 posle trojke Maleševića u trećem minutu.

Ali, ovu seriju domaćina prekinuo je Gal Mekel svojim trojkom, što je bio početak Zvezdine serije od 16:2, za vođstvo gostiju od 18:14 početkom druge deonice.

Tek tada su košarkaši Metalca uspeli da uzvrate, Rakićević je pogodio trojku za ''hvatanje priključka'' i do kraja prvog poluvremena se vodila uglavnom ravnopravna borba.

Valjevci su uglavnom imali blagu prednost, ali je Zvezda uspevala da uzvrati i u samom finišu ovog dela igre je poenima Simanića i Tejića sa linije penala uspela da napravi novi preokret i na odmor ode sa četiri poena viška.

Tokom prvog poluvremena, ubedljivo najbolji u ekipi Metalca bio je majstorović sa 15 postignutih poena, dok je Zvezdu predvodio Mekel sa 13.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.