Zvezda TV večeras prikazuje jednu od najubedljivijih evropskih pobeda crveno-belih! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2020, 19:47

Zvezda TV večeras prikazuje jednu od najubedljivijih evropskih pobeda crveno-belih! (foto)

Utakmica za uživanje Zvezdinih navijača.

U nedostatku aktuelnih sportskih dešavanja, Crvena zvezda na klupskoj televiziji prikazuje neke od najupečatljivijih mečeva crveno-belih tokom bogate istorije našeg najtrofejnijeg kluba.

Za večeras u 21 čas najavljen je snimak utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope iz 2011. godine, protiv letonskog Ventspilsa.

Zvezda je taj meč dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 7:0, što je jedna od najubedljivijih evriopskih pobeda crveno-belih, zahvaljujući kojoj se tada plasirala u plej-og kvalifikacija za LE.

Ovaj meč je ostao upamćen i po evropskom debiju Filipa Jankovića, koji je tada imao samo 16 godina i 199 dana, čime je nadmašio Dejana Stankovića kao jedan od najmlađih Zvezdinig fudbalera na evropskoj sceni.

Zvezda je u tom susretu nastupila u sastavu: Bajković - Mikić, Mijailović, Vilotić, Tošić - Kovačević (od 62. Ćosić), Dimitrijević, Kadu (od 67. Janković) - Lazović, Borha - Kaluđerović (56. Mezenga 8).

-

-

Jedna od najubedljivijih pobeda u istoriji našeg kluba! 🔴⚪💪🏻

🆚 Ventspils

📍 Beograd

🏟️ Rajko Mitić

🏆 Kvalifikacije za @EuropaLeague

⏳ 04.08.2011.

🔴⚪ #fkcz #zvezdatv #zvezdinbioskop #stayhome #ostanikodkuće pic.twitter.com/dAAvz0hOTh

— ZvezdaTV (@ZvezdaTV_fkcz) April 13, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.