Zvezda - Stara priča tek sad deluje nerealno, ali opet je izbila u prvi plan

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 14:30

Zvezda - Stara priča tek sad deluje nerealno, ali opet je izbila u prvi plan

I Rusima je zanimljiva.

Prethodnih mseci u domaćim meedijima se u više navrata spekulisalo o mogućnosti da dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije Bane Ivanović uskoro pojača Crvenu zvezdu.

Pred kraj prošle godine, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je sve to prekinuo rečima da su priče o dolasku Ivanovića, ili Kolarova ''gluposti'', bez obzira što se očekuje da Ivanović na leto napusti Zenit.

Od tada je usledilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zatišje na ovu temu, a onda, ovih dana ruska ''Izvestija'' je objavila razgovor sa bivšim Zvezdinm bekom Dušanom Anđelkovićem, sada skautom crveno-belih, koga odlično poznaju u Rusiji, s obzirom da je svojevremeno nastupao za Krasnodar i Rostov.

U razgovoru su se dotakli i Baneta Ivanovića, a Anđelković je na pitanje novinara uzvratio da bi ga rado video u Zvezdi. Međutim, ništa više od toga se i dalje ne može reći, pogotovo u aktuelnoj situaciji finansijske krize tokom pandemije koronavirusa, zbog čega je Zvezda i aktuelnom sastavu morala da prepolovi plate za naredna tri meseca.

-

''Svi bismo voleli da ga vidimo u Crvenoj zvezdi. Ali, to je za sada samo priča. Ne znam ništa o njegovom povratku u Srbiju, sve su dosad bile samo glasine.





Baneta poznajem veoma dobro. Igrao je u Engleskoj toliko godina. Svi su mislili da u Zenit dolazi samo kako bi završio karijeru, ali on i dalje pokazuje vrhunski nivo fudbala. Ne treba pričati o tome šta je sve uradio dok je bio deset godina u Čelsiju, ali meni je jako drago što ga vidim kako igra sjajan fudbal i dalje.







Odličan je igrač koji i dalje može da odgovori najvišim zadacima. Mogao bi i sad da igra u reprezentaciji Srbije'', izjavio je Anđelković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.