Zvezda - Šta sledi posle Žalgirisa? Trinaest mečeva do Nove godine

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Šta sledi posle Žalgirisa? Trinaest mečeva do Nove godine

Tri poraza vezala je Zvezda, što u Evroligi što u ABA ligi. Kakav je raspored u narednih nešto više od mesec dana?

Nisu navikli navijači Crvene zvezde u prethodnih nekoliko godina da crveno-beli uđu u seriju poraza, a ono što je dodatni problem ovoga puta jeste zgusnut raspored mečeva, pa je teško konsolidovati ekipu u takvim uslovima, pogotovo kada se ide sa jednog gostovanja na drugo.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je večeras poražena od Albe u Berlinu sa 92:80, sutra putuje u Kaunas, a u četvrtak igra meč 10. kola Evrolige sa Žalgirisom.

Šta sledi posle toga?

Zvezda 25. novembra dočekuje Mornar u ABA ligi, a tri dana kasnije u Beograd stiže i Valensija u 11. kolu Evrolige. Onda, 1. decembra, sledi gostovanje u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, posle čega Zvezda gostuje u Milanu, četiri dana kasnije.

Po povratku iz Milana, Zvezda će odigrati dve utakmice kod kuće, protiv FMP-a i Baskonije, a onda će gostovati u Zadru 15. decembra, kada počinje novi mini-ciklus mečeva na svaka dva-tri dana.

Gostovanje u Moskvi protiv CSKA je zakazano za 18. decembar, a dva dana kasnije Olimpijakos stiže u Beograd. Potom, 23. decembra sledi gostovanje Primorskoj, pa Zenitu četiri dana kasnije, a 2019. godinu Zvezda će završiti gostovanjem u Podgorici protiv Budućnosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.