EL - Žalgiris u seriji poraza pred Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Žalgiris u seriji poraza pred Zvezdu

Već treći uzastopni neuspeh litvanskog kluba u Evroligi.

Večerašnji program u elitnom evropskom takmičenju počeoje utakmicom u Kaunasu, gde je Panatinaikos savladao domaći Žalgiris rezultatom 86:85.

Ovo je peta pobeda Atinjana u prvih devet kola, a Žalgiris je pretrpeo ukupno šesti poraz.

Domaći su dobro počeli, imali su vođstvo u većem delu prve četvrtine, ali od kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Panatinaikos poveo u finišu prvog kvartala, rezultatsku prednost više nije ispuštao, mada je Žalgiris uspeo da uvede utakmicu u rezultatski neizvesnu završnicu.

Nik Kalates je sa 19 poena, 12 asistencija i pet skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, Dešon Tomas je meč završio sa 13 poena, a kod domaćih najefikasniji Zek Lidej sa 15 poena, dok je Lekvičijus upisao 14.

U sledećem kolu, već za dva dana, Žalgiris dočekuje Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda bez šanse u Berlinu, serija poraza sve duža... (foto)

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2019

Novi poraz Crvene zvezde, rezultatska kriza sve duže traje....Košarkaši Crvene zvezde doživeli su večeras sedmi poraz u devet odigranih kola Evrolige, treći uzastopni, peti u poslednjih šet mečeva u elitnom evropskom takmičenju...Ovoga puta, crveno-beli su poraženi od Albe u Berlinu rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.